Știri din presă

Irina Zoican, noul primar al comunei Balta, este decisă să dezvolte regiunea

Irina Zoican, noul primar al comunei Balta, este decisă să dezvolte regiunea

Irina Zoican a depus, pe 24 octombrie 2020, jurământul ca primar al comunei Balta, după ce la alegerile locale din data de 27 septembrie a fost alesă primarul acestei comune.

La ceremonia depunerii jurământului, au mai participat din partea PMP Mehedinți, partid din partea căruia a fost aleasă primar, Ion Cupă, deputat și vicepreședinte național al PMP, Emilian Vîlcu, primarul ales al comunei Prunișor, Georgeta Stelescu, secretar general al PMP Mehedinți, Dumitru Cioană, secretar executiv.

“Am depus jurământul pentru mandatul de PRIMAR al comunei Balta. Mulțumesc tuturor pentru încredere! Aceasta este echipa de lucru pentru cei 4 ani de mandat și sunt convinsă că proiectele propuse vor deveni realitate. Sunt ambițioasă, hotărâtă și energică”, a declarat Irina Zoican.

La rândul său, deputatul Ion Cupă și-a exprimat convingerea că Irina Zoican, noul primar al comunei Balta, va duce la îndeplinire proiectele propuse în beneficiul locuitorilor acestei comune.

Puteţi citi restul articolului dând click aici.

1 Comment

  1. Esti un Primar de exceptie, Irina Zoican care dovedesti tot mai mult nu doar cata ambitie, vointa ai pentru a realiza minuni in comuna ci si cata daruire, o daruire incomensurabila!!! Esti un inger pentru comuna…De putin timp esti in functie, dar deja infaptuiesti din proiectele promise in campania electorala si multe vor fi, ceea ce garanteaza ca vei fi un Primar pe viata!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.