Știri din presă

Irina Zoican a mărturisit de ce a vrut să câștige Primăria comunei Balta

Irina Zoican a mărturisit de ce a vrut să câștige Primăria comunei Balta

Candidatul PMP, Irina Zoican, a câștigat alegerile locale în comuna Balta și, pentru următorii 4 ani, este noul primar. După ani lungi de așteptare și de dezastru, comuna Balta și-a ales ca primar un om al locului, o femeie puternică și faimoasă, prin promovarea cântecului și portului popular, inegalabile din această frumoasă zonă de nord al județului Mehedinți.

Înainte de a fi aleasă primar, Irina Zoican a mărturisit că a candidat din dorința de a dezvolta această regiune de o frumusețe unică, care din păcate a fost uitată de autoritățile centrale în ultimii ani.

“E o mare provocare pentru mine. Așa am simțit eu, că trebuie să mă implic! Cred că fiecare lucru pe care îl trăiești în viață, vine la momentul oportun. Cred că pentru mine acum este momentul să mă împlic în viața comunei mele, în rezolvarea multiplelor probleme de acolo, să mă implic acolo unde m-am născut și am crescut, acolo unde m-am format ca om, ca artist, ca profesionist. Am dorința de a face ceva pentru acestă comună, de a o scoate la lumină. Am cântat meleagurile natale de peste 30 de ani, iar oamenii mă cunosc. Dar, cred că datoria mea este să mă implic și în dezvoltarea comunei. Comuna Balta are nevoie de un om implicat, un om priceput, un om cu suflet și legat de aceste meleaguri. Eu vreau ca peste 4 ani să le dovedesc oamenilor de acolo că se poate. Intru în cursă ca o fiică a satului, care este legată de meleagurile mele natale și care așa va rămâne până la capăt. Dar, intru și ca un om cu experiență, pentru că am condus o instituție publică, ca un om pregătit, care își dorește din tot sufletul și din toate puterile să facă tot ce este cu putință pentru a aduce comuna Balta acolo unde își are locul”, spunea Irina Zoican cu foarte scurt timp înainte de a fi aleasă primar al comunei Balta.

Puteţi citi restul articolului dând click aici.

 

1 Comment

  1. Te felicit din suflet, Irina!!
    Esti o personalitate marcanta si in domeniul administratiei publice, prin calitatea de primar, dovada fiind toate activitatile administrative de pana acum si intr-un timp scurt, ceea ce scot in evidenta vointa, ambitia ta, repectul si dragostea fata de locul natal! Observ ca infaptuiesti multe dintre proiectele propuse si cu siguranta vei scoate la lumina comuna. Respecti totodata, deontologia, cetatenii si drepturile acestora, actionand numai in favoarea lor, a interesului public asa cum legea administratiei publice prevede. Esti un Om cu valori morale, intelectuale si profesionale si un primar al faptelor benefice comunitatii! Nici nu au trecut cei 4 ani ca deja, Irina dovedesti ca se poate!
    Te apreciez si pentru dialogul permanent intre tine si sateni, un dialog foarte eficient si argumentez prin capacitatea de leader innascut care ai determinat ca impreuna cu ei sa fiti echipa. La baza acestui fapt, stau si activitatile in care, ai unit localnicii in acele actiuni de maxima necesitate. Daca acesta este inceputul, un inceput cu realizari marete, este cert ca mandatul este pe viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.